Brucoški sat - ponedjeljak, 04.10.2021.godine u 11 sati na otvorenom (teren za veliki fudbal pored Rektorata)

Dragi brucoši, dragi studenti!
Dobrodošli na Nastavnički fakultet i početak nove akademske 2021/22. godine. Ovim putem, izražavam vam dobrodošlicu, svoju ličnu zahvalnost i zahvalnost svih uposlenika Nastavničkog fakulteta na ukazanom povjerenju i odabiru naših studijskih programa! Kao vaši nastavnici i kolege, želimo s vama podjeliti sve dobre strane i teškoće obrazovanja ali i vremena u kojem se nalazimo, te vam ja lično, menadžment fakulteta i svi uposlenici stojimo na raspolaganju.
 
Brucoški sat za studente prvih godina Univerziteta Džemal Bijedić u Mostaru planiran je u ponedjeljak 4.10.2021. godine, sa početkom u 11 sati na otvorenom (teren za veliki fudbal pored Rektorata). Nakon toga studenti/brucoši Nastavničkog fakulteta uputit će se prema prostorijama Nastavničkog fakulteta gdje će sa šefovima odsjeka/nastavnicima i saradnicima imati sat upoznavanja prema sljedećem rasporedu:
- Učionica 102 Odsjek sport i zdravlje
- Učionica 206 Odsjek Psihologija i sociologija
- Učionica 317 Odsjek Razredna nastava
- Učionica 202 Odsjek Pedagogija
Dragi studenti, svjedoci smo i pogoršanja epidemiološke situacije i sve većeg broja zaraženih Corona virusom u BiH. Početak nove akademske godinu, nosi veću fluktuaciju i kontakte osoba u prostorijama Nastavničkog fakulteta, molimo vas da poštujete smjernice i upute nadležnih organa i uposlenika fakulteta o prevenciji i suzbijanju infekcije u javnim ustanovama. Na taj način vodimo računa o zdravlju svih nas. MOLIMO VAS DA PRILIKOM DOLASKA U PROSTORIJE FAKULTETA POŠTUJETE UPUTE O DEZINFEKCIJI, NOŠENJU MASKI ZA LICE I FIZIČKE DISTANCE, i da se pridržavate ovih uputa.
Dobro nam došli!!
Dekan Nastavničkog fakulteta
Prof.dr.sci. Ekrem Čolakhodžić