Javna odbrana magistarskog/master rada na II ciklusu studija

Demić Adel, profesor sporta i zdravlja – bachelor javno će braniti magistarski/master rad na II ciklusu studija pod nazivom "Razvoj motoričkih sposobnosti brzine i agilnosti kod nogometaša uzrasta od 10 do 14 godina u periodu od tri mjeseca” pred Komisijom u sastavu:

  • dr. sc. Ekrem Čolakhodžić, vanredni profesor za užu naučnu oblast "Tehnologija i modeli u sportu” i docent za užu naučnu oblast "Sportske igre” na Nastavničkom fakultetu Univerziteta "Džemal Bijedić” u Mostar, predsjednik Komisije
  • dr.sc. Azer Korjenić, docent za užu naučnu oblast "Sportske igre” na Nastavničkom fakultetu Univerziteta „Džemal Bijedić" u Mostaru, mentor-član Komisije
  • dr. sc. Rijad Novaković, docent za uže naučne oblasti "Metodika sporta” i "Sportovi” na Nastavničkom fakultetu Univerziteta "Džemal Bijedić” u Mostaru, član Komisije.

Zamjenski član: dr. sc. Damir Đedović, docent za uže naučne oblasti "Menadžment u sportu” i "Sportovi”, na Nastavničkom fakultetu Univerziteta "Džemal Bijedić” u Mostaru.

 

Termin javne odbrane navedenog rada 17. 06. 2016. godine u 11 sati na Nastavničkom fakultetu Univerziteta "Džemal Bijedić” u Mostaru u zgradi fakulteta, sala za odbrane.

Magistarski rad se može pogledati u Sekretarijatu Nastavničkog fakulteta Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru i u Biblioteci Univerziteta "Džemal Bijedić” u Mostaru svakim radnim danom do 14 sati.

 

 
 
Copyrights © 2015 & Sva prava zadržana | Nastavnički fakutet